Waar gaan we naar toe?

Een paar dagen geleden geweest bij een prospect. De vraag was hoe de administratie sneller en efficiënter kon worden gemaakt. Deze ondernemer heeft een slim netwerk gecreëerd waar de (buitenlandse) dochters informatie konden delen. Omdat een van de dochters in een “lagelonenland” gevestigd is, werd de administratie van de in Nederland gevestigde BV’s overzees gevoerd. Heel kosteneffectief. en heel creatief. Hier was gekozen voor een digitale aanpak, maar hoe gaan andere ondernemers met dit vraagstuk om?

Volgens Twinfield zijn we in 2014 al heel erg digitaal. Ik weet zeker dat het ook mogelijk is. De technieken zijn er (nagenoeg) al. Maar als ik zie hoe inefficiënt de meeste ondernemers nog omgaan met hun administratie (niet alleen boekhouding!!), dan ben ik bang dat de toekomstvisie van Twinfield pas in 2024 werkelijk wordt.

Bekijk het filmpje eens en vraag u eens af in welk jaar u zover bent (of kunt zijn)

No comments yet.

Post Comment